kälviän reissu on takanapäin, ensiksi täytyy kiittää heinin majoituspalvelua ja palveluita:) ja maijuakin voisi vähän kiittää..

minä saavuin bussilla, heini oli vastassa ja hoidettiin kiireellisimmät asiat (eli lasten toivomat tuliaiset..) alta pois.. sitten käytiin kaappaamassa maiju junalta kyytiin.. matka jatkui heinikan kesäpäikkaan (kälviän keskustassa, ullavantie 43).. jossa sitten vierähtikin tosiaan hetkinen;) vähän intoutui työ päälle, hinnoiteltiin ja järkkäiltiin lauantaita ja avajaisia varten..

lauantai alkoi ihanassa säässä, ja seurassa.. hoideltiin vielä viimehetken juttuja ja avattiin ovi ensin camin skräppikurssilaisille.. heitä oli paikalla kiitettävästi, ja mukavaa tuntui olevan. sitten olikin avoimien ovien aika:) minä avustin heiniä vähän tiskin takana, ja maiju demoili halukkaille. aika meni yhdessä hujauksessa, ja taas oli päivä kääntymässä iltaan.. olisiko nyt ruuan aika;)? ja ruuan jälkeen sitten olikin mun ja maijun vuoro vähän katsella ostoksia..

tässä mun pienet ostokset..

1628196.jpg

vähän uutta nestistä.. ettei jämähdä vanhoihin, cdwv:n kartonkilehtiö, ihanaista omppupaperia, ez-mounttia ja säilytyslokero 12" papereille.. (hyvä olla matkalla mukana, jos meinaa pari paperia ostaa:).. testattu on)

1628197.jpg

yksivärisiä ja kimalteisia..

1628199.jpg

pilkullisia (tietenkin..) ja vähän muitakin.

1628203.jpg

kissansilmämusteita, akryylipalikka, vihreää maalia, timangeja, helmiä, nappeja, kukkasia, kukkasten lehtiä.. ja parikyt senttiä nauhaa:)

tapasimme ihania ihmisiä:), kiitos kasvoista romulus, maria.h, arja, ritva.. vähänhän se sellaista hulinaa meinasi olla.. mutta josko seuraavalla kerralla nähtäisiin ihan "rauhallisissa" merkeissä:) ..ehkä sitten syyskuussa. en voi luvata, mutta toivossa on hyvä elää:)