kälviältä ollaan kotiin palattu:) mun matka meni huomattavasti helpommin, mitä maijun. mutta siltikään en postausta saanut aikaan eilen.. kuten monet jo tietävät, en kestä olla sotkuisessa kodissa, ja niinpähän pääsin heiluttelemaan siivousvälineitä;) mutta onneksi vain hieman..

mutta nyt niitä ostoksia, osa tuntuu jo kaipailevan näyttöä siitä mitä on tarttunut mukaan..

tässäpä pari kuvallista sellaista ihan "pakollista" kamaa, mitä ilman ei tietenkään voi tulla toimeen;) siitäpä löytyy.. akvarellipaperia, korttipohjaa, kuoria, sellofaanipussukkaa, leimasintyyny, leimasimen puhdistusainetta, öljyä, muutama stumppi, liimakynä -ja kumi, koristelutarpeita, nauhaa, ez-mounttia, parit stanssit..

1889527.jpg

1889528.jpg

..kartonkia ja paperia. sekä säilytysveska papereille..

1889529.jpg

jouluisia, pilkullisia.. kukkia..

1889531.jpg

olikohan mammalla raskas matkalaukku kotiinpäin tultaessa;))

sain tietenkin tuliaisia.. ja ihania sellaisia, tietenkin:)

1889525.jpg

sekä maiju selkävääränä kantoi mulle sinellistä vähän kartonkia, ja välihelmiä.. mitäpä sitä kukaan ei ystävänsä vuoksi tekisi;)) hih..

1889526.jpg

viikonloppu kaikkiaan oli ihan älyttömän mukava! oli kiva tavata jo ennestään tutut bloggaajat, ja tietenkin ne uudet kasvot:) terveisiä vain kaikille..

kursseille oli saapunut hurja määrä innostuneita ihmisiä, ja vipinää riitti.. minäkin pääsin masuineni pyöriskelemään vähän '"apuopettajan" rooliin:)) ja niin, sain jopa yhden kuvan väritetyksi siinä kaiken muun lomassa, hienoa!

suurin kiitos kuuluu heinille ja hänen "palvelijoilleen", maijulle.. ootte ihania! :)))) kiitos.