..nimittäin näiden askartelupostienkin saralla;) tilasin the glitter potista 31.8 paketin. perjantaina 5.9 postia oli yritetty tuoda, mutta minähän olin siellä kälviällä:) maanantaina sitten hain risaisen kuoren postista.. kuori oli revennyt ja näin että se sisälsi vain 12x12 paperipaketin, ja olinhan tilannut muutakin.. meinasi ottaa kyllä aika rajusti päähän! (kuoren päällä oli maininta "toinen osa paketista") juu juu, mutta ei minkäänlaista lähetyslistaa, että olisin tarkistanut olisiko juuri tässä paketissa pitänyt olla muuta..

maanantaina ei uutta postia näkynyt, mutta eilen oli sitten iso kuori tukittu postilaatikkoon.. ja oli sille varmaan jotain muutakin matkalla sattunut.. (nämä kuvat ovat tiistain paketista, joka oli tuhdimpi..) mietin vain, että eiköhän näitä paketteja ja kuoria voisi teipata reunoistaan kunnolla, koska tekevät kuitenkin aika pitkän matkan saapuakseen perille..

1896910.jpg

1896907.jpg

onneksi kaikki tavarat oli tallessa, kaikki hyvin:) pienet oli ostokset, mutta aika hinnakkaat hukkaan laitettaviksi.. joten huokaisin kyllä helpotuksesta:)

1896909.jpg

nyt sitten täytyisi päästä testailemaan.. tuohon papermanian 12x12 paperikkoon en kamalan tyytyväinen ollut.. liikaa tuollaisia ei minun tyylisiä, tylsiä jouluisia tekstipapereita.